Storybox går betalingsvejen    

Alle disse historier er skabt og finansieret af en lille kreds af frivillige fortællere. Men historiefortællere skal betale regninger ligesom alle andre mennesker, og Storybox har brug for midler til at komme bredere ud i hele Danmark.

Derfor går vi betalingsvejen fra 1. november i år. 

  • Som medlem får du fripas til alle rum – åbne og lukkede.
  • Som medlem bliver du en del af fællesskabet i Facebook-gruppen Storybox.
  • Ikke mindst er du med til at sikre en levende dansk fortællekultur for nutid og eftertid!

Alt som oprindelig var åbent forbliver åbent, men nye fortællerum og streaming-pakker bliver kun for medlemmer. Med tiden vil der komme flere medlemsfordele.

  • Du kan melde dig ind som husstand for 39 kroner om måneden.
  • Du kan melde dig ind som single, studerende eller pensionist for 19 kroner om måneden.
  • Du kan melde dig ind som gruppe – institution, skole, plejehjem, dagcenter, forening eller menighed – for 390 kroner om måneden.

Du kan spare 16,6% af prisen ved at betale for et år ad gangen.

Uanset hvilket medlemskab du vælger, så er de første 30 dage gratis. Lever medlemskabet ikke op til dine forventninger, skal du bare afbestille på dette link indenfor prøveperioden og det har ikke kostet dig en krone.

Bemærk! Din kvittering kommer i browseren, lige efter at du har betalt. Herfra kan du printe kvitteringen eller gemme den, hvor det passer bedst.

storybox.dk

Bliv medlem

Vi tilbyder også streaming-pakker

Vi tilbyder også streaming-pakker til aftenskoler, sogne, ældreklubber og andre foredragsarrangører. 

I oktober 2020 tilbyder vi serien Fortælletime, hvor historiefortælleren Jens Peter Madsen i ni episoder vil give eksempler på forskellige måder at fortælle på. Hvis du selv går med en fortæller i maven, skal du absolut hænge på!

Er du program-ansvarlig i aftenskolen, sognet eller foreningen og vil du underholde med levende historiefortællere og foredragsholdere via  storskærm, tv eller borgernes egne medier, så ring og få nærmere oplysninger hos Jens Peter Madsen, telefon 50 46 02 47

Jens Peter Madsen

Jens Peter Madsen

Carsten Legaard

Carsten Legaard

Historien om Storybox

Historiefortæller Jens Peter Madsen og webdesigner Carsten Legaard er iværksætterne bag storybox.dk – digital scene for fortællekunst i Danmark.

Vi er ikke specielt teknisk anlagte eller digitalt forudindtagede. Vi mener bare, at fortællekunst skal være til stede overalt hvor publikum søger og lytter. Og det gør de i disse år i stigende grad på internettet.

Hvis du er i tvivl om det, så kig et øjeblik på dit eget Facebook-forbrug.

Lad os da åbne op og fortælle akkurat, som vi tidligere gjorde det på tingstedet, ved lejrbålet, på højskolen og i skurvognen.

Ved at fortælle skaber vi mening og identitet og fællesskab. Kan man gøre det igennem medier som radio og fjernsyn, computer og mobil? Det kan du f. eks. spørge forfatteren Lise Nørgaard om. Eller de mange i din bekendtskabskreds, som lytter til lydbøger på Mofibo.

Her er det blot ikke lydbøger, som læses højt – det er levende mennesker, som fortæller lige ud af oplevelsen og lige ud af den levende fortælletradition. 

Det er lige præcis dét som er forskellen – dét er grunden til, at vi ikke bare er en del af lydbogsmarkedet i Danmark.

Bliv sponsor

Vi inviterer alle med i samarbejdet om at udvikle og forbedre denne platform for mundtlig fortællekunst.


Bliv samarbejdspartner

Vi samarbejder f. eks. med regionerne om at producere online eventyrfortælling på video og lyd til indlagte børn og unge via deres tablets og mobiler.


Hvad er Storybox.dk?

På Storybox.dk udgiver danske historiefortællere indspillede udgaver af deres historiefortælling på samme måde som solister og orkestre i mange år har udgivet deres musik på LP, CD og andre medier.

Storybox er for alle som elsker at høre en god historie. Storybox er et dansk online bibliotek af indspillet levende fortællekunst.

I  Storybox bliver historien fortalt for åben mikrofon og rullende kamera af fortælleren selv lige ud af oplevelsen – uden bog eller manuskript. 

Samlingen er åben for medlemmer døgnet rundt. Storybox har  også en “foyer” hvor alle kan boltre sig i gratis historier året rundt.


Storybox.dk
Slotsvænget 43, 1.
3400 Hillerød
+45 50535251
info@storybox.dk

dreng_ikon
Del historien med en ven