Hjælp os med at producere mere

Alle disse historier er skabt og finansieret af en lille kreds af frivillige fortællere. Men historie-fortællere skal betale regninger ligesom alle andre mennesker, og Storybox har brug for midler til at komme bredere ud i hele Danmark.

Derfor opfordrer vi dig til at blive medlem og aktiv støtte: 

Som medlem får du fripas til alle rum – åbne og lukkede.
Du får del i fællesskabet i Facebook-gruppen Storybox.
Ikke mindst er du med til at bevare en levende dansk fortællekultur for nutid og eftertid!

Du kan melde dig ind som husstand for 39 kroner om måneden.

Du kan melde dig ind som single, studerende eller pensionist for 19 kroner om måneden.

Du kan melde dig ind som gruppe – institution, skole, plejehjem, dagcenter, forening eller menighed – for 390 kroner om måneden.

Du kan spare 16,6% af prisen ved at betale for et år ad gangen.

Uanset hvilket medlemskab du vælger, så er de første 30 dage gratis. Lever medlemskabet ikke op til dine forventninger, skal du bare afbestille på dette link indenfor prøveperioden og det har ikke kostet dig en krone.

Bemærk! Din kvittering kommer i browseren, lige efter at du har meldt dig ind. Herfra kan du printe kvitteringen eller gemme den, hvor det passer dig bedst. Du kan også til enhver tid rekvirere en kvittering hos os.

storybox.dk

Bliv medlem

Er dit betalingskort udløbet eller bortkommet? Her kan du nemt skifte kortoplysninger på vores sikre betalingsserver:

Vi tilbyder også streaming-pakker

Vi tilbyder streaming-pakker til aftenskoler, sogne, plejehjem, hospitaler, ældreklubber og andre foredragsarrangører

I sæsonen januar-marts 2021 tilbyder vi serien Fortælletime, hvor historiefortælleren Jens Peter Madsen i ni episoder vil give eksempler på forskellige måder at fortælle på. 

Fortæl os gerne, hvad dine borgere har brug for, så foreslår vi en god løsning.

Er du program-ansvarlig i aftenskolen, sognet eller foreningen og vil du underholde med levende historiefortællere og foredragsholdere via  storskærm, tv eller borgernes egne medier, så ring og få nærmere oplysninger hos Jens Peter Madsen, telefon 50 46 02 47

Historien om Storybox

Historiefortæller Jens Peter Madsen og webdesigner Carsten Legaard er iværksætterne bag storybox.dk – digital scene for fortællekunst i Danmark.

Vi er ikke specielt teknisk anlagte eller digitalt forudindtagede. Vi mener bare, at fortællekunst skal være til stede overalt hvor publikum søger og lytter. Og det gør de i disse år i stigende grad på internettet.

Eller kig på besøgstallene hos storybox.dk: 1500 unikke besøgende om måneden.

Ved at fortælle skaber vi mening og identitet og fællesskab. Kan man gøre det igennem medier som radio og fjernsyn, computer og mobil? Det kan du f. eks. spørge Matador-forfatteren Lise Nørgaard om. Eller de mange i din bekendtskabskreds, som lytter til lydbøger på Mofibo.

Her er det blot ikke lydbøger, som læses højt; det er levende mennesker, som fortæller lige ud af oplevelsen og lige ud af den levende fortælletradition. 

Det er lige præcis dét, som er forskellen. Dét er grunden til, at vi ikke "bare" er en del af lydbogsmarkedet i Danmark.

I baggrunden ser du "The_storyteller", maleri  af William Collins, britisk kunstmaler (1788-1847)

Carsten Legaard

Carsten Legaard

Jens Peter Madsen

Jens Peter Madsen

Bliv samarbejdspartner

Vi inviterer alle med i samarbejdet om at udvikle og forbedre denne platform for mundtlig fortællekunst. Vi samarbejder f. eks. med regionerne om at producere online eventyrfortælling til indlagte børn og unge, og vi samarbejder med Folkebevægelsen mod ensomhed.

Og ikke mindst: Vi søger partnere, som er aktive indenfor ældreomsorg og -velfærd, og indenfor boligsektoren, for at udvikle fælles tiltag imod den omsiggribende ensomhed. 

Vi har de gode ideer, men vi har brug for jer til at få ideerne ført ud i livet.

Hvad er Storybox.dk?

På Storybox.dk udgiver danske historiefortællere indspillede udgaver af deres historiefortælling på samme måde som solister og orkestre i mange år har udgivet deres musik på LP, CD og andre medier.

Storybox er for alle som elsker at høre en god historie. Storybox er et dansk online bibliotek af indspillet levende fortællekunst. 

I Storybox bliver historien fortalt for åben mikrofon og rullende kamera af fortælleren selv lige ud af oplevelsen – uden bog eller manuskript.

Samlingen er åben for medlemmer døgnet rundt. Storybox har også en gratis “foyer” hvor alle kan boltre sig i gratis historier året rundt.

>