Du er programlægger
i en vanskelig tid

MEN HER FÅR DU EN LILLE HÅNDSRÆKNING

En god fortælling opleves indefra

Film og bøger kan gribe os og holde os fangne i kraft af handlingens drama og billedernes skønhed, tempo og timing. Med historiefortælleren i rummet går det helt anderledes for sig. Vi oplever et andet menneske i øjenhøjde. Et menneske, som åbner sig og deler en erfaring. Vi lytter, og pludselig er den indre film i gang. Vi skaber nu fortællingen selv med vore egne indre billeder, med erindringsglimt fra vort eget liv. Vi bruger impulser og muskler som ikke har været aktiveret længe . . .

Matador

Generationskløft i moderne medier?

Tænk et øjeblik på tv-serien "Matador". Og overvej så et øjeblik: Har der egentlig siden været et program eller en serie med bud til de ældre seere og lyttere? Det er måske en positiv mangel for dig og os, for så er der jo plads til en masse gode foredrag og kunstoplevelser i kalenderen – eller rettere, det var der. Lige indtil den 14. marts 2020 ..

Af ældre – for ældre

På Storybox.dk er alle fortællere i den erfarne alder. Det er derfor de har noget at fortælle om. Og de fortæller fængende, fordi de har haft et helt liv til at øve sig i kunsten at fortælle.


Vi deler nu tæt på hundrede historier med dig og dine borgere, så I kan se, hvor lille forskellen er på "live" og "online".

Storybox.dk får gode anmeldelser

Fortællingerne er gode, de taler til voksne som til børn. Det er en lise at lytte til fortællerens rolige og behagelige stemme. Jeg støtter, og tak for jer


Karin Sauer

Vi er vant til, at alting går stærkt og til bare at shoppe videre. Måske mindre tålmodige end jeg vil klikke væk, før de opdager, hvad langsomheden kan, hvor godt den gør ...


Anders Chr. Enevoldsen

Du og dine brugere kan
komme i gang i dag!

Der er ikke ét eneste bump på vejen. Alle historierne ligger frit tilgængelige på storybox.dk. De kan ses
og høres i en browser nær dig og dine brugere – på bærbar, mobil, tablet eller tv-skærm.
Køb adgang til dine brugere allerede i dag, eller prøv en måned gratis

© 2016 storybox.dk

>