– et online foredrag om de spor digteren har sat i din og min erindring

22.09.2021, kl. 19:00

AOF Center Odense, AOF Center Odense

Online

Ved Jens Peter Madsen.

Genoplev denne salige fornemmelse i kroppen, som du måske erindrer fra din barndom, din skoletid eller din ungdom på højskole, når der blev læst højt og fortalt historier. Den fornemmelse bliver ingen for voksne eller kloge til at nyde påny. 

Man sætter sig blot godt tilrette foran sin hjemmeskærm og lade sig forføre af landets bedste online historiefortæller, Jens Peter Madsen. I anden time er han til rådighed for spørgsmål og kommentarer samt med brugbare ideer til, hvordan du kan fortælle historier, som fænger hos børn, børnebørn eller oldebørn.

Min H. C. Andersen, hvor jeg taler om den rolle som HCAs værk har haft i mit liv, fra min barndoms fortælling og højtlæsning og til mit aktuelle engagement i forhold til H.C.Andersen

Foredraget illustreres med en række udvalgte eventyr, som jeg fortæller frit efter erindringen. 

>