Storybox og de enkelte produktioner er skabt og finansieret af en lille kreds af frivillige og har indtil videre ikke penge til kommende produktioner. Vi søger og ansøger naturligvis på livet løs, men vi er også afhængige af din hjælp.

Du kan støtte kommende produktioner med et beløb efter eget valg.

Styrk fortællermiljøet i Danmark med en donation

Fungerer som alle andre netbutikker. Sikker betalingskort terminal. Så snart du har indtastet dit valgfri beløb og betalt, modtager du en kvittering til dit regnskab og en stor tak herfra.

DKK

 

Støt Storybox via Mobile Pay

Støt os via verdens nemmeste (og helt gratis) betalingsværktøj, Mobile Pay.

Nummeret er 50 53 52 51.

Husk at skrive en besked med dit navn, så vi ved, hvem hjælpen er fra. Vil du hellere være anonym, så skriver du bare Storybox i beskeden. Tak!

Hvis du foretrækker bankoverførsel

Foretrækker du den gode, gammeldags bankoverførsel, så er det bestemt også muligt. Igen vælger du selv beløbet, og du vælger selv, om du vil være anonym eller vedlægge en lille hilsen.

    • Reg. nr. 5479
    • Konto nr. 1272818

Del Storybox med andre

Vi kan også have stor gavn af, at du deler oplevelsen med andre dér, hvor du færdes og hvor det giver mening.

Det kan være, at du er lærer eller pædagog og har brug for at stimulere et barn eller en gruppe af børn med en historie, som appellerer til fantasi og indre billeddannelse.

Det kan være, at du er omsorgsperson i ældreplejen eller sundhedsplejen og har lyst til at glæde en borger med en god historie i sygesengen, i venteværelset, i tv-stuen eller hvor det nu måtte være.

Det kan være, at du er far eller mor til et barn med en livlig fantasi.

Eller du er bedsteforælder og vil gerne dele nogle historier med dit barnebarn fra dengang du selv var barn.

Måske genkender du ikke dig selv i nogen af de nævnte forbindelser. Så kan du måske dele historierne med en god ven, enten i en fortrolig stund eller bredt ud i de sociale medier.

Del historien med en ven