Tag godt imod Anton Hattenrundt

Tag godt imod ...
Anton Hattenrundt

Anton Hattenrundt er vores sprechstallmeister, i slægt med de store gamle cirkusfamilier og professor Tribini.

Vi tager ikke entré, men vi tager gerne imod en velvillig skærv i Antons højpuldede hat.

Storybox og de enkelte produktioner er skabt og finansieret af en lille kreds af frivillige og har indtil videre ikke penge til kommende produktioner. Vi er afhængige af, at du bakker op – hvis ellers du føler dig godt underholdt.


DKK

Giv hvad du vil

Dog minimum en tier. Fungerer som alle andre netbutikker. Sikker betalingskort terminal. Så snart du har indtastet dit valgfri beløb og betalt, modtager du en kvittering til dit regnskab og en stor tak herfra.

Jens Peter Madsen

Jens Peter Madsen

Carsten Legaard

Carsten Legaard

Hvorfor Storybox?

Historiefortæller Jens Peter Madsen og webdesigner Carsten Legaard er iværksætterne bag storybox.dk – digital scene for fortællekunst i Danmark.

Vi er ikke specielt teknisk anlagte eller digitalt forudindtagede. Vi mener bare, at fortællekunst skal være til stede overalt hvor publikum søger og lytter. Og det gør de i disse år især på internettet.

Hvis du er i tvivl om påstanden holder, så kig et øjeblik på dit eget Facebook-forbrug.

Fortællingen om hvem vi er, hvad der driver os og hvorfor vi gør som vi gør, får os ind på de sociale medier – igen og igen. Lad os da åbne op og fortælle akkurat, som vi tidligere gjorde det på tingstedet, om lejrbålet, på højskolen og i skurvognen.

Ved at fortælle skaber vi mening, og uden mening kan vi ikke rigtig være sociale.

Del Storybox med dine børn
og dine forældre

Vi kan have stor gavn af, at du deler denne oplevelse med andre dér, hvor du færdes og hvor det giver mening.

Det kan være, at du er lærer eller pædagog og har brug for at stimulere et barn eller en gruppe af børn med en historie, som appellerer til fantasi og indre billeddannelse.

Det kan være, at du er omsorgsperson i ældreplejen eller sundhedsplejen og har lyst til at glæde en borger med en god historie i sygesengen, i venteværelset, i tv-stuen eller hvor det nu måtte være.

Det kan være, at du er far eller mor til et barn med en livlig fantasi og et sultent øre.

Du er måske bedsteforælder og tænker på, om det mon går an at dele nogle historier med dit barnebarn fra dengang du selv var barn.

Måske genkender du ikke dig selv i nogen af de nævnte forbindelser. Så kan du måske dele historierne med en god ven, enten i en fortrolig stund eller bredt ud i de sociale medier.

Bliv en del af Storybox

Måske deler du visionen om en digital fortællescene, som i princippet kan nå alle dagligstuer, alle plejehjem, alle skoler og alle daginstitutioner i det danske sprogområde. Eller du har tilsvarende ideer og visioner.

Passer den beskrivelse på dig, så skal vi da lige prøve hinanden af. Vi vil meget gerne mobilisere alle kreative kræfter på tværs af aldre, køn, kompetencer, hårfarve og fortællegreb. 

Kig på, hvad vi har lavet hidtil og se, om der et match. Eller måske et hul, som netop du kan fylde ud.

Vi søger ikke nødvendigvis videofotografer, lydfolk, produktionsfolk, marketing hackere og SoMe eksperter – vi søger en skøn blanding af det hele. Baseret på frivillighed og begejstring og fællesskab.

Træd ud over kanten. Vi står parat til at gribe 🙂


Storybox.dk
Slotsvænget 43, 1.
3400 Hillerød
+45 50535251
info@storybox.dk

dreng_ikon
Del historien med en ven