Du skal kun bruge linket, hvis du vil med på skærmen. Ellers bedes du bruge den grønne chat-knap eller sende en e-mail til Jens Peter Madsen.

Til dig, der deltager live:

Tak, fordi du stiller op til vores live-udsendelse.  Det er nemt, men det bliver endnu nemmere, når du kender disse tips:

1 Du bliver inviteret ind i udsendelsen med et link som virker til alle medier, der har et indbygget kamera og mikrofon. Linket åbner et nyt browservindue, som er forbundet med din enheds kamera og mikrofon. Det fungerer ligesom et Zoom- eller Skype-opkald, hvis du kender dem.

VIGTIGT: Før du klikker på linket, skal du lukke for det browser-vindue, som du har set udsendelsen i. Ellers får du din egen lyd to gange forskudt, og det er stærkt forvirrende.

2 Når videomødet er etableret, skal du lige sikre dig at både kamera og mikrofon er slået til. Det kan du som regel se i browservinduet. Hvis lyd eller billede mangler, skal du måske kigge i computerens indstillinger eller få hjælp af en sambo.

3 Når du har ordet, så sørg for at kigge direkte ind i kameraet.

Det er i orden at kigge kortvarigt efter reaktioner fra studieværten eller evt. andre deltagere, men bagefter husker du igen at rette blikket imod kameraet – derinde sidder jo publikum!

Altså 3 huskeregler. Vi gentager:

1 Du får et link, som du trykker på og bliver koblet direkte op til studiet. Husk at lukke det browservindue, som udsendelsen vises i. Så undgår du "ekko".
2 Når du er inde, så tjek som det første at du har billede og lyd. Få hjælp af en sambo, hvis der er problemer.
3 Kig lige ind i kameraet, når du taler.

Du får selvfølgelig hjælp undervejs, men nu er du lidt forberedt!

OBS - Når du er kommet igennem skal du vente roligt på, at Jens Peter lukker dig ind i live udsendelsen

>