Anmeldelser

Kort, varm og levende

Kort sagt, så synes jeg din fortælling om ”En dreng med en livlig fantasi” er fantastisk.
Kort, varm og levende ...

Dorte Andreas, næstformand Skolelederforeningen

Dejligt langsom fortælling

Fortælleren har en behagelig, rolig stemme, og fortællingerne er dejligt langsomme i forhold til børns ellers hurtige og aktive hverdag.

Lena Persson

Livlige fantasier er en gave

Den rolige lyd-fortælling er utroligt behagelig og skaber med sit enkle udtryk 100 procent opmærksom lytten. I stilhedspauserne mellem ordene røres noget hjerteligt ...

Ragnhild Hauge

Tak!

Jeg blev glad, da jeg fandt dette site. En ven på Facebook havde delt det. Sitet er smukt i sin udformning og har rigtig fine illustrationer. Fortællingerne er gode, de taler til voksne som til børn. Det er en lise at lytte til fortællerens rolige og behagelige stemme. Jeg støtter og tak for jer.

Karin Sauer

Fortælleren kommer til stede

Kvaliteten er så høj i optagelsen at det skaber fuldstændig effekt af tilstedeværelse af fortælleren i rummet. Når den bliver vist på en forholdsvis stor skærm, vil børnene være fuldstændig opslugt af fortællingen.

Misha Sakharoff

Langsomt tempo gør godt ...

Roen i historierne er skøn. Men det kræver lidt af lytteren. Det tager lidt tid at vænne sig til tempoet. Et halvt minut tror jeg, at jeg brugte. Vi er vant til, at alting går stærkt og til bare at shoppe videre. Måske mindre tålmodige end jeg vil klikke væk, før de opdager, hvad langsomheden kan, hvor godt den gør ...

Anders Chr. Enevoldsen

Det måtte jeg bare prøve selv!

Da jeg stiftede bekendtskab med Storybox.dk, blev jeg grebet af en trang til at gøre noget tilsvarende! Hvordan skulle min fortælling være, hvis jeg skulle fortælle den til mine børn og børnebørn, familie og venner? Jeg tog spontant min mobiltelefon og brugte dens diktafon-funktion til at indspille 8-9 lydklip på 5-10 minutter hver. Uden manuskript og lige ud af hjertet.
Jeg har opdaget at det faktisk er ret sjovt at fortælle ”min” historie, og inspirationen kommer fra de mange fine klip der ligger på Storybox.dk, så TAK for en fantastisk side

Per Christiansen

For små som store

Sådan en god idé!! Tak for jeres initiativ - og jeg glæder mig til at lytte til fortællinger - gå ind i tidslommer, glemme tiden - og give mig god tid. For små som store - unge og gamle.

Britta Schade


Vi elsker gode anmeldelser. Giv én, tak

0 of 350
>