***** Børn & Unge

"du kan både høre historierne, se historie-fortælleren på video og opleve fortællingerne gennem illustrationer​"

***** Folkeskolen

​"En ny internetbilledbog om 1950'erne er børnenes tidsmaskine, og de voksne er eksperterne"

***** Skolelederforeningen

”Hvor er din teleprompter henne,” lød spørgsmålet, da historiefortæller Jens Peter Madsen for nogen tid siden fortalte historier lige ud af hovedet for en skoleklasse.

"Elsker du at ligge på ryggen, lukke øjnene og få fortalt historier, gode historier?
Ny dansk app giver dig nu muligheden"

"Det er dejligt at høre historier. Storybox.dk har lavet både en app og en hjemmeside hvor man kan høre Jens Peter Madsen fortælle historien om “En dreng med en livlig fantasi” og en del andre historier."


Kort, varm og levende

★★★★★
5 5 1
Kort sagt, så synes jeg din fortælling om ”En dreng med en livlig fantasi” er fantastisk. Kort, varm og levende - den kan fint bruges....

Livlige fantasier er en gave at dele.

★★★★★
5 5 1
Tak for denne historie. Jeg nikker genkendende. Den rolige lyd-fortælling er utroligt behagelig og skaber med sit enkle udtryk 100 % opmærksom lytten. I stilhedspauserne mellem ordene røres noget hjerteligt: myldrer mængder af associationer, erfaringer og nyskabende fantasier. Levende fortællinger er en gave - til brug os imellem. Tryk på sluk-knapperne - stop tastaturerne: Grib de levende øjeblikke: og nærværets gaver: skab selv, fortæl selv. Vi har betydninger for hinanden.

Dejligt langsom fortælling

★★★★★
5 5 1
Fortælleren har en behagelig, rolig stemme, og fortællingerne er dejligt langsomme i forhold til børns ellers hurtige og aktive hverdag.

Fortælleren kommer til stede

★★★★★
5 5 1
Kvaliteten er så høj i optagelsen at det skaber fuldstændig effekt af tilstedeværelse af fortælleren i rummet. Når den bliver vist på en forholdsvis stor skærm, vil børnene være fuldstændig opslugt af fortællingen.

Tak!

★★★★★
5 5 1
Jeg blev glad, da jeg fandt dette site. En ven på Facebook havde delt det. Sitet er smukt i sin udformning og har rigtig fine illustrationer. Fortællingerne er gode, de taler til voksne som til børn. Det er en lise at lytte til fortællerens rolige og behagelige stemme. Jeg støtter og tak for jer.

Din mening betyder meget for os. Skriv her

Navn
Email
Overskrift
Rating
Din anmeldelse
Del historien med en ven