beroligende fortællinger til stressramte Foto Andrea Piacquadio – Pexels

beroligende fortællinger til stressramte Foto Andrea Piacquadio – Pexels

Beroligende fortællinger til stressramte

Hvis du er ramt af kronisk stress, eller sygemeldt med stress, så er afslapning det som du har allermest brug for. Problemet er bare, at den stressramte for det meste er så meget ude af balance, at det kræver mere end almindelig viljestyrke at slappe af.

I de alvorligste tilfælde ordinerer en læge beroligende medicin. Men, men, men! Før du når dertil, bør du have prøvet alle andre former for beroligelse. For eksempel

skulle du tage at prøve  beroligende fortællinger.

En beroligende fortælling kan være et godt alternativ for den, der bare bliver endnu mere urolig, og irriteret af beroligende musik. Eller for den, der  farer vild i de hundredevis af velmente vejledninger og gode råd, der er udviklet til stressramte.

En beroligende fortælling kan måske ikke stå alene som dit middel til at lægge en dæmper på stress og hjertebanken.

Men prøv det! Det er jo ren afslapning. Uden bagtanker. Især, hvis du er typen, der får nervøse trækninger af meditationsmusik ... 

Fortællingerne her er ikke direkte skabt til at udfylde rollen som beroligende fortællinger. Men vi har selv prøvet at bruge fortællingerne på den måde. Måske er vores stress kun middelsvær eller forbigående. Men fortællingerne hjalp faktisk!

Fortællingerne i disse playlister varer en times tid. Brug dem sammen med et dejligt langt karbad eller brusebad, en selvforkælelse med lækker kropsolie eller kropslotion, en god kop te eller en kop varm bouillon … hvad du bedst kan lide.


Rigtig god fornøjelse!

En dreng
med en

livlig
fantasi

Danmarkshistorie som
i gamle dage

Eventyrlige eventyr

>