Privatlivspolitik

Hvilke personlige data indsamler vi?

Vi indsamler anonymiserede data om alle besøgende på storybox.dk. Dette er ikke personlige data og derfor ikke omfattet af persondatabeskyttelses lovgivningen. Vi har udtrykkelig sikret os, at ip-nummeret fra de computere eller gadgets, som du benytter, ikke bliver registreret i vores system.

Kontaktformularer

Når du gerne vil i kontakt med os, vil vi gerne vide hvem afsenderen er. Derfor oplyser du altid om dit navn og din email adresse i kontaktformularer. Dette gælder ret så indlysende også, når du indsender en formular med ønske om at blive medlem og abonnere på vores nyheder, eller når du skriver en anmeldelse.

Vi betragter det som et tilsagn (consent), når du selv giver os disse oplysninger.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted indeholder indlejret indhold (video). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Vi kan på forhånd oplyse, at vi udelukkende bruger indlejret indhold fra videotjenesten Vimeo.com, en tjeneste som er helt gennemsigtig omkring overholdelse af persondatabeskyttelsen.

Hvem vi deler dine data med

Storybox deler ikke brugerdata med nogen part og videresælger ikke brugerdata til nogen! 

Hvor vi sender dine data

Hvis du kommenterer eller anmelder historier her på storybox.dk, bliver din kommentar og dine kontaktoplysninger kontrolleret af Akismet, der er en automatisk spam-genkendelses tjeneste. Denne tjeneste beskytter både vores website og dine private oplysninger.

Din kontaktinformation

Bliver kun registreret, hvis du selv indtaster den.

Vil du i kontakt med os?

>