Carsten Legaard

er fra årgang 1952. Han fortæller historier fra sin egen barndom og ungdom i 1950erne og 1960erne. Historier som viser hverdagen fra dens eventyrlige side. 

Han fortæller også udviklingshistorien om hvordan han i en sen alder fik sig en lykkelig barndom og hvordan du, måske, kan gøre det samme.

Carsten deltager gerne landet rundt ved fx. dagligstuearrangementer, sognemøder og klubmøder. Er du arrangør, så kan du få svar eller lægge besked på tlf. 50 53 52 51.

Email: carsten.legaard@me.com

Carstens første album til storybox-biblioteket er barndomsfortællingerne i En lykkelig barndom illustreret af kunstneren Xenia Michaelsen

Krigen i Reberbanegade


Fortællinger om levet liv

Kendte såvel som ukendte kommer ind i din stue via skærmen. De fortæller om oplevelser i deres eget liv – hundredevis af historier i lyd og video. Vi har også live-udsendelser, hvor du kan chatte med fortællerne og give dit besyv med. Husker du Jørn Hjorting og “De ringer, vi spiller”?

Prøv det nu, og luk op for et samvær uden lige.

Uanset hvilket medlemskab du vælger, så er de første 30 dage gratis. Lever medlemskabet ikke op til dine forventninger, skal du bare afbestille på dette link indenfor prøveperioden og det har ikke kostet dig en krone.

30 dages prøvetid

Hvis du allerede er medlem, log ind her 

Foto: Andrea Piacquadio