Carsten Legaard

er fra årgang 1952. Han fortæller historier fra sin egen barndom og ungdom i 1950erne og 1960erne.

Han fortæller også udviklingshistorien om hvordan han i en sen alder fik sig en lykkelig barndom og hvordan du, måske, kan gøre det samme.

Carsten Legaard deltager gerne landet rundt ved dagligstue arrangementer, sognemøder, klubmøder, koncerter og festivaler.

Er du arrangør, så kan du få svar eller lægge besked på tlf. 50 53 52 51.

Emailcarsten.legaard@me.com

Carsten Legaard har bidraget til storybox-biblioteket med barndomsfortællingerne i En lykkelig barndom illustreret af kunstneren Xenia Michaelsen

Carsten Legaard fortæller: Krigen i Reberbanegade tegnet af Xenia Michaelsen

Denne fortæller har været på sanserejse i sin egen barndom og ungdom i 50erne og 60erne, og han binder sine egne erindringsglimt sammen med en rammefortælling om, hvordan man kan fortælle sit eget liv. Og hvordan man kan fortælle det bedre.

Han fortæller om hvordan I selv kommer i gang med historiefortælling i familien eller på arbejdspladsen, og hvordan I sandsynligvis vil opleve det langt mere relevant end de ´sensationer’ som I gennem alle døgnets timer præsenteres for i trykte, elektroniske og digitale medier.

Carsten Legaard fortæller også frit opfundne historier om polarforskeren Knud Rasmussen, hans ekspeditioner og hans liv. Og hvorfor så det?

"Jeg har den største respekt for manden, men jeg forsøger også med fantasi og intuition at komme om bagved heltemyten og finde ind til mennesket Knud Rasmussen – til en, som vi kan identificere os med. For når vi kan det, så ligger heltegerningerne på vores eget fortov lige til at samle op."

Fortællinger om levet liv

Kendte såvel som ukendte kommer ind i din stue via skærmen. De fortæller om oplevelser i deres eget liv – hundredevis af historier i lyd og video. Vi har også live-udsendelser, hvor du kan chatte med fortællerne og give dit besyv med. Husker du Jørn Hjorting og “De ringer, vi spiller”?

Prøv det nu, og luk op for et samvær uden lige.

Uanset hvilket medlemskab du vælger, så er de første 30 dage gratis. Lever medlemskabet ikke op til dine forventninger, skal du bare afbestille på dette link indenfor prøveperioden og det har ikke kostet dig en krone.

30 dages prøvetid

Hvis du allerede er medlem, log ind her 

Foto: Andrea Piacquadio

>