til en du holder                    af ...

rigtig meget

Enlige, ældre og syge har brug for menneskelig kontakt. Den kan de også få via internettet. Den kommer i form af menneskevarme og nærværende historiefortællere fra storybox.dk.

Historierne kan ses og høres på alle medier og alle platforme.

Giv et medlemskab i gave til en du holder af.


  • Du kan give til en hel husstand for 39 kroner
    om måneden.
  • Du kan give til en single, studerende eller pensionist for 19 kroner om måneden.
  • Du kan give til en gruppe – institution, skole, plejehjem, dagcenter, forening eller menighed – for 390 kroner om måneden.

Du kan spare 16,6% af prisen ved at betale for et år ad gangen.

Uanset hvilket medlemskab du vælger, så er de første 30 dage gratis. Lever medlemskabet ikke op til dine og modtagerens forventninger, skal du bare afbestille på dette link indenfor prøveperioden. Så har det ikke kostet dig en krone.

Bemærk! Ved tilmelding anfører du gavemodtagerens email-adresse.  Du skal måske også hjælpe modtageren med at komme ind på hjemmesiden den første gang.

Din kvittering kommer i browseren, umiddelbart efter at du har betalt. Herfra kan du printe kvitteringen eller gemme den, hvor det passer bedst. Du kan også til enhver tid rekvirere en kvittering hos os.

storybox.dk

Bliv medlem

Vi tilbyder også streaming-pakker

Vi tilbyder også streaming-pakker til aftenskoler, sogne, ældreklubber og andre foredragsarrangører. 

I november-december 2021 tilbyder vi tredje sæson med Fortælletime Online. Historiefortælleren Jens Peter Madsen fortæller om sine egne livserindringer og kalder tilhørere op, så de kan fortælle deres. Hvis du selv går med en fortæller i maven, skal du absolut hænge på!

Er du program-ansvarlig i aftenskolen, sognet eller foreningen og vil du underholde med levende historiefortællere og foredragsholdere via  storskærm, tv eller borgernes egne medier, så ring og få nærmere oplysninger hos Jens Peter Madsen, telefon 50 46 02 47


Jens Peter Madsen

Jens Peter Madsen

Carsten Legaard

Carsten Legaard

Historien om Storybox

Ved at fortælle skaber vi mening og identitet og fællesskab. Kan man gøre det igennem medier som radio og fjernsyn, computer og mobil? Det kan du f. eks. spørge forfatteren Lise Nørgaard om. Eller de mange i din bekendtskabskreds, som lytter til lydbøger på Mofibo.

Her er det blot ikke lydbøger, som læses højt – det er levende mennesker, som fortæller lige ud af oplevelsen og lige ud af den levende fortælletradition. 


Bliv samarbejdspartner

Vi samarbejder f. eks. med regionerne om at producere online eventyrfortælling på video og lyd til indlagte børn og unge via deres tablets og mobiler.

Ikke mindst: Vi søger efter partnere, som er aktive indenfor ældreomsorg og -velfærd, om at udvikle fælles tiltag imod den omsiggribende ensomhed.

Vi har de gode ideer, men vi har brug for DIG for at få ideerne ført ud i livet.


Hvad er Storybox.dk?

På Storybox.dk udgiver danske historiefortællere indspillede udgaver af deres historiefortælling på samme måde som solister og orkestre i mange år har udgivet deres musik på LP, CD og internetmedier.

Storybox.dk er for alle som elsker at høre en god historie. Storybox er et dansk online bibliotek af indspillet levende fortællekunst.

I  Storybox.dk bliver historien fortalt for åben mikrofon og rullende kamera af fortælleren selv lige ud af oplevelsen – uden bog eller manuskript. 

Samlingen er åben for medlemmer døgnet rundt. Storybox har  også en “foyer” hvor alle kan boltre sig i gratis historier året rundt.

>