til en du holder af

I en tid med lovbefalet social afstand får ældre og enlige brug for en anden slags menneskelig kontakt. Den kan distribueres via internettet og kommer i form af menneskevarme og nærværende historiefortællere fra storybox.dk.

Historierne kan ses og høres på alle medier og alle platforme.

Giv et medlemskab til en du holder af.


  • Du kan give til en hel husstand for 39 kroner
    om måneden.
  • Du kan give til en single, studerende eller pensionist for 19 kroner om måneden.
  • Du kan give til en gruppe – institution, skole, plejehjem, dagcenter, forening eller menighed – for 390 kroner om måneden.

Du kan spare 16,6% af prisen ved at betale for et år ad gangen.

Uanset hvilket medlemskab du vælger, så er de første 30 dage gratis. Lever medlemskabet ikke op til dine og modtagerens forventninger, skal du bare afbestille på dette link indenfor prøveperioden. Så har det ikke kostet dig en krone.

Bemærk! Ved tilmelding opgiver du gavemodtagerens email-adresse. Du skal selv sørge for at give et gavekort, postkort eller lignende med beskrivelse af gaven. Du skal måske også hjælpe modtageren med at komme ind på hjemmesiden den første gang.

Din kvittering kommer i browseren, lige efter at du har betalt. Herfra kan du printe kvitteringen eller gemme den, hvor det passer bedst. Du kan også til enhver tid rekvirere en kvittering hos os.

storybox.dk

Bliv medlem

Vi tilbyder også streaming-pakker

Vi tilbyder også streaming-pakker til aftenskoler, sogne, ældreklubber og andre foredragsarrangører. 

I oktober 2020 tilbyder vi serien Fortælletime, hvor historiefortælleren Jens Peter Madsen i ni episoder vil give eksempler på forskellige måder at fortælle på. Hvis du selv går med en fortæller i maven, skal du absolut hænge på!

Er du program-ansvarlig i aftenskolen, sognet eller foreningen og vil du underholde med levende historiefortællere og foredragsholdere via  storskærm, tv eller borgernes egne medier, så ring og få nærmere oplysninger hos Jens Peter Madsen, telefon 50 46 02 47


Jens Peter Madsen

Jens Peter Madsen

Carsten Legaard

Carsten Legaard

Historien om Storybox

Historiefortæller Jens Peter Madsen og webdesigner Carsten Legaard er iværksætterne bag storybox.dk – digital scene for fortællekunst i Danmark.

Vi er ikke specielt teknisk anlagte eller digitalt forudindtagede. Vi mener bare, at fortællekunst skal være til stede overalt hvor publikum søger og lytter. Og det gør de i disse år i stigende grad på internettet.

Hvis du er i tvivl om det, så kig et øjeblik på dit eget Facebook-forbrug.

Lad os da åbne op og fortælle akkurat, som vi tidligere gjorde det på tingstedet, ved lejrbålet, på højskolen og i skurvognen.

Ved at fortælle skaber vi mening og identitet og fællesskab. Kan man gøre det igennem medier som radio og fjernsyn, computer og mobil? Det kan du f. eks. spørge forfatteren Lise Nørgaard om. Eller de mange i din bekendtskabskreds, som lytter til lydbøger på Mofibo.

Her er det blot ikke lydbøger, som læses højt – det er levende mennesker, som fortæller lige ud af oplevelsen og lige ud af den levende fortælletradition. 

Det er lige præcis dét som er forskellen – dét er grunden til, at vi ikke bare er en del af lydbogsmarkedet i Danmark.

Bliv sponsor

Vi inviterer alle med i samarbejdet om at udvikle og forbedre denne platform for mundtlig fortællekunst.


Bliv samarbejdspartner

Vi samarbejder f. eks. med regionerne om at producere online eventyrfortælling på video og lyd til indlagte børn og unge via deres tablets og mobiler.

Ikke mindst: Vi søger efter partnere, som er aktive indenfor ældreomsorg og -velfærd, om at udvikle fælles tiltag imod den omsiggribende ensomhed.

Vi har de gode ideer, men vi har brug for jer til at få dem ført ud i livet.


Hvad er Storybox.dk?

På Storybox.dk udgiver danske historiefortællere indspillede udgaver af deres historiefortælling på samme måde som solister og orkestre i mange år har udgivet deres musik på LP, CD og andre medier.

Storybox.dk er for alle som elsker at høre en god historie. Storybox er et dansk online bibliotek af indspillet levende fortællekunst.

I  Storybox.dk bliver historien fortalt for åben mikrofon og rullende kamera af fortælleren selv lige ud af oplevelsen – uden bog eller manuskript. 

Samlingen er åben for medlemmer døgnet rundt. Storybox har  også en “foyer” hvor alle kan boltre sig i gratis historier året rundt.

dreng_ikon

Storybox.dk
Slotsvænget 43, 1.
3400 Hillerød
+45 50535251
info@storybox.dk

>